Zoek & Vind

Zoek op merk, trefwoord...

                        

Foodprocessor

Foodprocessor 18 artikelen

Historie
KitchenAid begon meer dan 90 jaar geleden in Troy, Ohio, USA. De grondlegger Herbert Johnsen ontwikkelde destijds een professionele mixer, Hobart-model H met een capaciteit van 75 liter. Deze werd gebruikt door grote bakkerijketens en op alle Amerikaanse marineschepen. De planetaire werking van dit model vormde de basis voor de eerste commerciele stand mixer, de Hobart model H-5. De naam KitchenAid werd geregistreerd. Dit ontwerp is door de jaren heen verder geperfectioneerd tot de huidige KitchenAid mixer. Het huidige design is nog steeds gebaseerd op het ontwerp van Egmont Arens (de grondlegger van het society blad Vanity Fair) uit 1936. Vanaf 1955 biedt KitchenAid de mixer aan in steeds meer kleuren.
Foodprocessor
Naast de alom bekende mixers brengt KitchenAid kwalitatief uitmuntende foodprocessors op de markt. De Artisan 4 liter 5KFP1644 foodprocessor is het paradepaardje van KitchenAid. Je ontvangt 3 jaar garantie op de onderdelen en zelfs 20 jaar op de motor. Deze foodprocessor is zeer compleet en veelzijdig; je kunt ermee snijden, hakken, raspen, pureren en mengen. Deze machine is voorzien van een innovatief instelbare schaafschijf waarmee je zowel dikke als dunnen plakjes kunt snijden. Het deksel en de messen zijn voorzien van een siliconen afdichting. Dit voorkomt morsen en verspilling van vloeistoffen of meel. Het huis is gemaakt uit gegoten metaal. De 3 kommen (4, 2,4 en 1 liter) zijn BPA-vrij. De machine wordt geleverd met een blokjeskit, een 3-in-1 brede vulopening, citruspers, 2 snijmessen, deegmes, eiwitklopper en opbergdoos.
Je ontvangt van KitchenAid een kookboek thuisgestuurd zodra je het ingevulde garantiebewijs samen met een kopie van je bewijs van aankoop hebt opgestuurd naar KitchenAid Europe. Je ook online registreren: http://www.kitchenaid.nl/service/registreer-je-product
 
Naast de toplijn biedt KitchenAid de voordelige 3,1 liter foodprocessor met kunstsof behuizing. Deze machine is ook voorzien van de instelbare snijschijf . Met extra grote vulopening, lekvrije deksel/kom, 300 Watt motor, stalen mes, instelbare (2-6 mm) schaafschijf, raspschijf 2/4 mm, deegmes, eiwitklopper, 950 ml mini kom, mini mes, spatel en opbergdoos.