Artikelen terugsturen

U kunt geleverde artikelen, zonder opgaaf van reden, terugsturen binnen veertien dagen nadat u ze hebt ontvangen (herroeping van de bestelling), of u kunt ons binnen deze termijn laten weten dat u van de aankoop afziet. In dat laatste geval heeft u maximaal 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. U betaalt in dat geval alleen de kosten van de retourzending. Voorwaarde is dat de artikelen compleet en in de originele staat zijn en in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking worden teruggestuurd. Voedingsmiddelen kunnen in verband met de gezondheidsbescherming alleen worden teruggestuurd indien de verzegeling niet is verbroken.

Beoordelen van de ontvangen producten is toegestaan zoals dat in een winkel ook zou plaatsvinden. Indien er schade ontstaat aan de producten dan is de klant voor de waardevermindering aansprakelijk, voor zover de schade het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Op de achterzijde van de pakbon die met de artikelen wordt meegestuurd staan aanwijzingen voor het terugsturen. We verzoeken u vooraf bijvoorbeeld een mail te sturen waarin de zending wordt aankondigt. De volgende tekst kunt u daarvoor gebruiken:
Aan:
Kokenkoken.nl; Roermondseweg 28, 6081 NV, Haelen

klantenservice@kokenkoken.nl

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

[Naam consumenten(en)]
[Adres consument(en)]
[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Deze tekst vindt u ook onderaan de algemene voorwaarden.

De ontvangst van de herroeping zullen we per mail bevestigen. Na de aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren.
We zullen het reeds betaalde bedrag (inclusief de in rekening gebrachte verzendkosten) zo spoedig mogelijk, echter uiterlijk binnen 14 dagen na het aankondigen van de herroeping, terugstorten. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Wilt u een artikel terugsturen omdat het niet goed werkt of beschadigd is, neem dan eerst contact op met onze klantenservice. U krijgt dan binnen twee werkdagen bericht wat met het artikel te doen. We adviseren de artikelen meteen na ontvangst te controleren en eventuele gebreken zo snel mogelijk aan ons te melden.