BK Fortaluxe ø 24 cm braadpan

De BK Fortaluxe braadpan is voorzien van hoogwaardig "clean emaille" aan de binnenkant. Door het harde en poriënvrije oppervlak, krijgen vuil, geur en vet geen kans. Na gebruik makkelijk schoon te maken. Oersterk, slijtvast en duurzaam. Geleidt warmte goed, mede door het glazen deksel energiezuinig. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en vuur- en ovenvast.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

BK Fortaluxe ø 24 cm braadpan.

De BK Fortaluxe braadpan is voorzien van hoogwaardig “clean emaille” aan de binnenkant. Door het harde en poriënvrije oppervlak, krijgen vuil, geur en vet geen kans. Na gebruik makkelijk schoon te maken. Oersterk, slijtvast en duurzaam. Geleidt warmte goed, mede door het glazen deksel energiezuinig. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en vuur- en ovenvast.

Met een heldere kijk op de BK Fortaluxe braadpan, zie je gelijk wat er bakt of braadt. Door het stootvaste glazen deksel, voorzien van een roestvrij edelstalen greep, mis je geen seconde van het hele bakproces. Dit deksel zorgt er tevens voor dat er geen warmte verloren gaat, wat energiebesparend werkt. De Fortaluxe is van strak zwart metallic emaille. De binnenzijde is voorzien van een glanzende grijs gespikkelde glazuurlaag. Door de vuurvaste grepen heb je een goede grip tijdens het braden, smoren, stoven of bakken. Deze braadpan is vaatwasbestendig.
  • Merk BK
  • Merklijn Fortaluxe
  • Beschikbaarheid 2 tot 4 werkdagen