BK Q-linair Master special edition 4-delige kookset

Uitverkocht. BK Q-linair Master, hoogglans RVS. Kookpan 16, 18 en 20, steelpan 16. Ovenvast en vaatwasmachine bestendig. Voor alle kookbronnen.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
€ 375,00

BK Q-linair Master special edition 4-delige kookset.

Uitverkocht. Kies als alternatief de Q-linair Master serie in matstalen uitvoering.

De BK Q-linair Master special edition 4-delige kookset si uitgevoerd in hoogglans RVS en is tijdelijk verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. De set bestaat uit een kookpan 16, 18 en 20 en een steelpan 16. Kenmerken: bekroond design, extra hoog, veel volume, nestbaar. Ovenvast en vaatwasmachine bestendig. Geschikt voor alle kookbronnen. Materiaal: 18/10 hoogglans edelstaal, sandwichbodem, grepen staal, glas deksel. Extra: handig afgieten door kwartslag draaien deksel.

Slim topdesign
De BK Q-linair Master is een Nederlands ontwerp dat maar liefst drie internationale design awards in de wacht wist te slepen. De BK Q-linair Master is dan ook in alle opzichten slim in vorm en functie. De pannen hebben een extra hoge geborstelde roestvrij edelstalen body die loodrecht omhoog loopt en uitmondt in een wijdere bovenrand. Door de extra hoogte kunnen er extra grote porties in één keer gekookt worden. Op de rand bevinden zich hoog geplaatste grepen en tuiten om af te kunnen gieten. De BK Q-linair Master is uitgerust met een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met een kwartslagdraai in de rand van de pan, onder de greep, vergrendeld kan worden. Hierdoor wordt schenken en afgieten gemakkelijker en veiliger.

Praktisch in gebruik
De BK Q-linair Master is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan. De BK Q-linair Master is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De BK Q-linair Master maakt dankzij het afgietsysteem het vergiet overbodig. Ook de maatbeker kan in de kast blijven, de binnenzijde van de pannen is namelijk uitgevoerd met een nauwkeurige maataanduiding. De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt dat de grepen minder snel heet worden en maakt het mogelijk om de pannen zeer compact te stapelen. Na gebruik mogen de pannen de vaatwasser in. De set bestaat uit een kookpan 16, 18 en 20 en een steelpan met deksel 16 cm.

  • Aantal pannen 4-delig
  • Merk BK
  • Merklijn Q-linair Master Glas
  • Beschikbaarheid 2 tot 4 werkdagen