BK Slowcooker

De BK Slowcooker is een combinatie van tajine en terracotta stoofpot. De Slowcooker is door het poreuze aardewerk ideaal voor het bereiden van stoofmaaltijden. Inclusief receptenboekje. Diameter 20 cm.

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 36,95

BK Slowcooker.

De BK Slowcooker is een combinatie van tajine en terracotta stoofpot. De Slowcooker is door het poreuze aardewerk ideaal voor het bereiden van stoofmaaltijden. Inclusief receptenboekje. Dit product heeft de RedDot Award 2008 onvangen voor het slimme design. De BK Slowcooker is door het poreuze aardewerk ideaal voor het bereiden van stoofmaaltijden. Pas de Slowcooker op twee manieren toe. Het witte bord met siliconen ringen is zeer geschikt voor 1-persoonsgerechten of bijgerechten en in het aardewerken deksel kunnen gerechten voor meerdere personen worden toebereid.
Alle vitamines, mineralen, geuren en smaken blijven optimaal behouden. Door het stomen van het gerecht wordt uw maaltijd gaar zonder uit te drogen of aan te bakken. De stoom maakt het gebruik van olie of andere vetten overbodig. Door deze bereidingsmethode vermengen alle smaken, geuren en mineralen zich met als resultaat een aangename smaaksensatie. De Slowcooker is eenvoudig in gebruik en bestand tegen een temperatuur van maximaal 230°C
  • Merk BK
  • Beschikbaarheid 2 tot 4 werkdagen