Ben je op zoek naar de KitchenAid Artisan mixer 5KSM150PS?

KitchenAid verscheen al in 1919 in vele Amerikaanse huishoudelijke keukens. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot één van de wereldleiders in keukenaccessoires en keukenapparaten.

En de Artisan 5KSM150PS is het icoon van KitchenAid. Deze mixer is gemaakt om goed te kunnen presteren en vooral om lang mee te gaan. Door het unieke design wordt de Artisan mixer 5KSM150PS echt een aanvulling in je keuken. Met dit fantastische apparaat kun je je gasten overbluffen met heerlijke gerechten.

KitchenAid artisan mixer 5KSM150PS kopen? Bij KokenKoken vindt u een groot assortiment aan keukenmachines en accessoires van KitchenAid. Zoals de merknaam eigenlijk al zegt, met de KitchenAid artisan mixer heb je je eigen keukenhulp tot je beschikking.

Zo kun je met de optionele accessoires moeiteloos pasta maken, rollen en snijden, vlees malen en grote en kleine hoeveelheden mengen. Dit is allemaal te danken aan de 90 jaar aan ervaring en kennis die dit merk in mixen en keukenaccessoires heeft.

Dus denk je erover een KitchenAid Artisan mixer te kopen, bekijk dan snel ons assortiment, kies je favoriete kleur en bestel vandaag nog.