Magimix Le Blender nu ook in de kleur oranje!

De Magimix Le Blender is een krachtige blender van 1200 watt en heeft maar liefst 4 programma’s waar je smoothies en cocktails kunt mixen. Maar het is zelfs mogelijk om ijs te crunchen of soep te blenden. De blender is bovendien één van de stilste blenders die nu verkrijgbaar zijn. Kortom de Magimix Le Blender is een oerdegelijke blender.

Wat vooral opvalt bij de Magimix blenders is dat deze een zeer robuuste, solide en degelijke indruk maken. Door de vierkante vorm van de mengkan is het blend resultaat homogeen. Bovendien is de inhoud daardoor maximaal en kan de mengkan gemakkelijk in de koelkast worden gezet.

Door deze eigenschappen is de Magimix Le Blender echt een toonbeeld van robuuste kracht, efficiëntie en eenvoud. De Magimix Le blender is in verschillende kleuren te bestellen. 

Magimix is al decennia een bekend merk in de horeca. Het bedrijf achter de blender heeft haar eerste apparaten zo’n 40 jaar geleden ontworpen en is sindsdien wereldberoemd. Eerst in professionele keukens, sinds eind 70er jaren van de vorige eeuw ook in de thuiskeuken.