In dit speciale artikel schrijven wij een review over de Artisan 5KSM150 mixer van KitchenAid. We kennen KitchenAid allemaal wel als hét grote merk in keukenapparatuur. Zo hebben ze meer dan 100 jaar ervaring aangezien ze in 1912 al hun deuren opende. De liefhebbers van KitchenAid zijn over de hele wereld te vinden. Zowel professionals als thuiskoks.

De vormgeving van de KitchenAid Artisan mixer
De KitchenAid Artisan mixer is een stijlicoon in de wereld van keukenmachines te noemen. KitchenAid is in al die jaren erin geslaagd om als enige in de wereld dergelijke herkenbare keukenmachines te produceren. En dat is bijzonder!

KitchenAid was ook de eerste die zorgde voor wat extra kleur in de keuken. De Artisan mixer is momenteel verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren. Het zijn de mooie afgeronde vormen die de KitchenAid Artisan mixer een degelijke, krachtige en professionele uitstraling geven.

Techniek en kwaliteit
De techniek van de mixer is dan verbluffend te noemen. Door directe aandrijving en constant vermogen is de mixer echt een beest te noemen. Toch heeft de mixer een relatief geruisloze motor die veel mensen aan zal spreken. Daarnaast heeft KitchenAid een garantieperiode van 5 jaar met pick-up&return service. Bel Kokenkoken.nl mocht je problemen ervaren met je Artisan. Wij regelen dan de afhandeling.

Onze ervaring met KitchenAid Artisan mixer
Voor ons is de KitchenAid artisan mixer het ideale hulpmiddel voor koken en bakken. Vooral met brood bakken heeft men veel aan deze machine. De mixer is uiterst gemakkelijk in gebruik en men heeft eigenlijk de handleiding niet nodig.