KitchenAid staat bekend als één van de beste keukenapparatuurproducenten van de wereld. Het merk KitchenAid staat voor kwaliteit gekoppeld aan iconisch design. Het bedrijf zelf bestaat al meer dan 100 jaar en de KitchenAid producten zijn over de hele wereld te koop.

Hoe KitchenAid en de kleuren van de Artisan mixer zijn ontstaan

Het idee achter het bedrijf is afkomstig van Josephine Garis Cochrane. Zo kreeg zij in 1886 een patent op een uitvinding die later zou leiden tot de vaatwasser. De prijs voor een vaatwasser lag toen al tussen de zevenhonderd en duizend dollar. Later in 1913 zou deze dame een model ontwikkelen die in de particuliere huishouding gebruikt kon worden.

Later in 1919 zou Herbert Johnson voor een keukenrevolutie zorgen door de eierklopper te ontwikkelen. Zijn echtgenote riep: "dit is de beste keukenhulp die ik ooit heb gehad" en hieruit is de naam KitchenAid ontstaan, wat vrij vertaald keukenhulp betekent.  

Pas in 1986 zou het bedrijf meer zien in de kleuren van de KitchenAid Artisan mixer. Nu, een paar decennia later, is de mixer maar liefst in bijna 30 verschillende kleuren verkrijgbaar. Klik op de kleur om de mixer te bekijken.

 

Vanaf 2003 ondersteunt KitchenAid de strijd tegen borstkanker. Zij hebben een zacht roze mixer en blender ontworpen waarvan een deel van de winst naar de stichting in Amerika gaat. Deze stichting houdt zich bezig met het vroegtijdig opsporen van kanker.

KitchenAid Artisan dealer

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare KitchenAid dealer voor uw Artisan mixer? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste pagina terecht gekomen. KitchenAid staat in de wereld bekend om haar kwalitatieve producten op gebied van keukenapparatuur en is in al die jaren dan ook uitgegroeid tot een wereldmerk. Maar waarom is de Artisan mixer van KitchenAid zo populair en wie is die betrouwbare dealer?

Kopen bij een erkende KitchenAid dealer

Wanneer u producten van KitchenAid koopt dan weet u dat u producten van goede kwaliteit koopt. Koopt u bij de erkende KitchenAid dealer dan heeft u recht op de KitchenAid garantie zoals die op de website wordt aangegeven. Voor de Artisan mixers is dat b.v. 5 jaar pick-up & return garantie. Mankeert er wat aan de mixer bel dan Kokenkoken.nl. Wij plannen dan een afspraak in voor het afhalen van het apparaat. Na reparatie wordt deze dan thuis weer aangeleverd.

De KitchenAid Artisan mixer is gemakkelijk in gebruik en is dan ook zeker een aanrader. In onze webshop kunt u verschillende KitchenAid Artisan mixers kopen. Dus wacht niet langer en bekijk snel ons assortiment.