BRIX Stirr elektrische garde

De BRIX Stirr elektrische garde roert sauzen en soepen voor je, terwijl je zelf met andere kookzaken bezig bent. Met een simpele druk op de knop begint de Stirr te roeren. Uitgevoerd met zachte voetjes daardoor ook heel geschikt om in anti-aanbakpannen te gebruiken. Werkt op 4 AA batterijen (niet bijgeleverd). Bekijk deze demo op http://www.youtube.com/watch?v=GMiJpjXLv-U en laat je overtuigen. Artikel nummer A3891.
Levertijd: 4 tot 7 werkdagen

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 24,95

BRIX Stirr elektrische garde.

Een elektrische garde, wat kan ik daar nu mee? Dat hoor je veel mensen zeggen totdat ze deze een keer gebruikt hebben. Want deze garde roert sauzen en soepen voor je, terwijl je zelf met andere kookzaken bezig bent. Bekijk deze Demo en laat je overtuigen.
Met een simpele druk op de knop begint de Stirr te roeren. Nooit meer het gevoel dat je handen te kort komt. Door meerdere drukken op de knop op de bovenkant is de Brix Stirr eenvoudig in een andere snelheid te zetten.
Daarmee is het net zo makkelijk om de Stirr door een dikke saus als door fruitende uitjes te laten roeren. Door het goede ontwerp met zachte voetjes is de Brix Stirr ook heel geschikt om in anti-aanbakpannen te gebruiken.
De drie benen van de Brix Stirr slaan geen enkel plekje over op de bodem van de pan. Na gedane arbeid zijn de benen eenvoudig te verwijderen en hygiënisch schoon te maken in de vaatwasser. Deze elektrische garde van Brix is het prijswinnende designproduct op de iDA Awards 2008. Hij werkt op 4 AA batterijen (niet meegeleverd).
  • Merk BRIX
  • Beschikbaarheid 4 tot 7 werkdagen