Butler hakblok 40*40 cm beuken

Tijdelijk extra voordelig! Nieuw van Butler is dit vierkante robuuste hakblok van maar liefst 10 cm hoog! Gemaakt van duurzaam kops beukenhout, met een professionele uitstralingg, een blikvanger in je keuken. Om te zorgen dat het houten hakblok lang meegaat wordt aangeraden deze regelmatig in te smeren met Butler olie. Art. nr. 33000100.
Levertijd: 4 tot 7 werkdagen

Normale prijs: € 119,95

Special Price € 109,95

Butler hakblok 40*40 cm beuken.

Nieuw van Butler is dit vierkante robuuste hakblok van maar liefst 10 cm hoog! Gemaakt van duurzaam kops beukenhout, met een professionele uitstralingg, een blikvanger in je keuken. Houten hakblokken vereisen een aangepaste behandeling, deze zijn te vinden op het Nederlandstalige label van de hakblok met duidelijke tips voor onderhoud en gebruik.

Goed om te weten:

Om lang plezier te hebben van een houten snijplank dient deze het eerste halfjaar minimaal 1 keer per maand behandeld te worden met minerale olie, geschikt voor het onderhouden van hout.
De plank dient bij voorkeur schoongemaakt te worden met een vochtige doek. Voor een grondige reiniging de plank schoonmaken met zout en een beetje citroensap op een vochtige spons of doek. Daarna de plank behandelen met minerale olie.
Bij een onjuiste beandeling van de snijplank kunnen scheurtjes ontstaan. Deze kunnen gevuld worden met bijv. harde meubelwas.
Belangrijk:
- houd de snijplank nooit langdurig onder de kraan
- laat de snijplank nooit in water liggen of staan
- doe de snijplank nooit in de vaatwasmachine
- laat de plank nooit naast een warmtebron drogen

  • Afmeting 40*40 cm
  • Merk Butler
  • Merklijn snijplanken beukenhout
  • Beschikbaarheid 4 tot 7 werkdagen