Butler keukentrolley 90 cm kopshout blad

Prachtige keukentrolley uit de M-serie van het merk Butler, geproduceerd uit duurzaam gestoomd beukenhout. Ook verkrijgbaar in de breedtematen 600 mm, 1200 mm en 1500 mm. 40 mm dik bovenblad uit kopshout, met en zonder rieten manden leverbaar.
Levertijd: 4 tot 7 werkdagen

Normale prijs: € 707,00

Special Price € 659,00

Butler keukentrolley 90 cm kopshout blad.

Prachtige keukentrolley uit de M-serie van het merk Butler, geproduceerd uit duurzaam gestoomd beukenhout.
Maatvoering: B900xD600xH900 mm. Ook verkrijgbaar in de breedtematen 600 mm, 1200 mm en 1500 mm. 40 mm dik bovenblad uit kopshout, met en zonder rieten manden leverbaar.
De trolleys zijn voorzien van zwenkwielen voor maximale manoeuvreerbaarheid. Wanneer de trolley op positie staat, kunnen de wielen bovendien veilig worden vastgezet. Poten uit 40x40 mm beukenhout.
Of de keukentrolley nu dient als extra werkblad of wordt gebruikt voor het opbergen en serveren, de Butler collectie biedt de perfecte oplossing. De trolleys, gemaakt door vakmensen uit eerste klas duurzaam hout, staan garant voor jarenlang gebruiksgemak.
De trolleys zijn voorzien van handige extra's. Zoals lades voor het opbergen van keukengereedschappen; draadmanden, waarin fruit langer vers blijft, dankzij de luchtcirculatie rondom; of een stang voor een keukendoek. Houd de trolleys mooi door gedurende een week alle houten oppervlakten dagelijks te reinigen. Doe dit daarna, gedurende een maand, minimaal één keer per week. gebruik een schone, zachte doek met natuurlijke olie, geschikt voor het onderhouden van hout. Na het oliën wordt het te veel aan olie met een schone, droge doek verwijderd en dient de trolley minimaal 20 minuten niet gebruikt te worden. De trolley niet in direct zonlicht of bij radiatoren of andere warmtebronnen plaatsen. Hiermee wordt verkleuring en kromtrekken voorkomen. Reinig de trolley na gebruik met een vochtige doek en veeg het daarna droog. Zorg dat het werkblad nooit te nat wordt.
  • feed grootte 90 cm
  • feed kleur kopshout
  • feed merk Butler
  • feed soort product keukentrolley
  • Materiaal bovenblad kopshout
  • Merk Butler
  • Uitvoering zonder rieten manden
  • Beschikbaarheid 4 tot 7 werkdagen