Butler Snijplank 400*300*40 mm, beuken

Tijdelijk scherp geprijsd, OP=OP. Prachtige snijplank van kops beukenhout van het merk Butler. Beukenhout is een mooi en natuurlijk materiaal dat zowel in de moderne als klassieke keuken past. Artikel nummer A33000350.
Levertijd: Vóór 14:00 uur besteld, vandaag verzonden! (ma-vr)

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 24,95

Butler Snijplank 400*300*40 mm, beuken.

Kops beukenhout, zonder ril. Beukenhout is een mooi en natuurlijk materiaal dat zowel in de moderne als klassieke keuken past. Houten snijplanken vereisen een aangepaste behandeling, deze zijn te vinden op het label van de planken

Houten snijplanken vereisen een aangepaste behandeling, deze zijn te vinden op het Nederlandstalige label van de planken met duidelijke tips voor onderhoud en gebruik.

Goed om te weten:

Om lang plezier te hebben van een houten snijplank dient deze het eerste halfjaar minimaal 1 keer per maand behandeld te worden met minerale olie, geschikt voor het onderhouden van hout.
De plank dient bij voorkeur schoongemaakt te worden met een vochtige doek. Voor een grondige reiniging de plank schoonmaken met zout en een beetje citroensap op een vochtige spons of doek. Daarna de plank behandelen met minerale olie.
Bij een onjuiste beandeling van de snijplank kunnen scheurtjes ontstaan. Deze kunnen gevuld worden met bijv. harde meubelwas.
Belangrijk:
- houd de snijplank nooit langduroig onder de kraan
- laat de snijplank nooit in water liggen of staan
- doe de snijplank nooit in de vaatwasmachine
- laat de plank nooit naast een warmtebron drogen

  • Afmeting 40x30x4 cm
  • Merk Butler
  • Merklijn snijplanken beukenhout
  • Beschikbaarheid 4 tot 7 werkdagen