Fissler Vitavit Edition Snelkookpan 4,5 liter

Het jongste lid van de vitavit ®-familie is overtuigend dankzij het fascinerende ontwerp, maar vooral door de fraai vormgegeven grepen. De 4,5 liter (22 cm) snelkookpan wordt geleverd inclusied rvs inzetgarnituur en Vitacontrol. Art. nr. 630 300 04 070.
Levertijd: 4 tot 7 werkdagen
€ 299,00

Fissler Vitavit Edition Snelkookpan 4,5 liter.

Het jongste lid van de vitavit ®-familie is overtuigend dankzij het fascinerende ontwerp, maar vooral door de fraai vormgegeven grepen. De 4,5 liter (22 cm) snelkookpan wordt geleverd inclusied rvs inzetgarnituur en Vitacontrol.

Zo wordt snelkoken wel heel makkelijk. Dit nieuwe model biedt exclusieve extra functies: het design veiligheidshandvat, instelbare stoomafvoer en een maatverdeling. Hoogtepunt: de innovatieve stoomkookfunctie. Het werkt zonder druk, zo kunt kunt u altijd kijken, roeren en kruiden tijdens het koken. De uitgebreide mogelijkheden van dit model: een unieke bevestigingshulp, twee verstelbare kookniveaus, een indicatorlampje voor sluiting, maar ook een verwijderbaar handvat. Het kookdisplay met een verkeerslichtfunctie informeert u wanneer de warmtebron getemperd kan worden, de kooktijd begint of de temperatuur in de pan te hoog oploopt

Makkelijk afsluiten.
Dankzij een metalen lipje aan het deksel is het heel makkelijk om het deksel in de juiste positie te leggen. En dankzij de nieuw ontworpen rand van de pan is het afsluiten van de snelkookpan een fluitje van een cent.
Stevig afgesloten.
Als de snelkookpan goed afgesloten is, hoort u een klik en het kleurendisplay in het handvat verkleurt van rood naar groen. Pas dan wordt er druk opgebouwd.
Drie kookniveaus.
Naast de twee normale kookniveaus biedt de vitavit® premium een innovatieve stoomkookfunctie. Het werkt zonder druk: U kunt altijd kijken, roeren en kruiden toevoegen.
Meer informatie.
Het nieuwe stoplichtdisplay maakt koken met de snelkookpannen simpel en veilig.
Geel: U kunt de hittebron temperen.
Groen: De ingestelde temperatuur is bereikt en de kooktijd begint.
Rood: De temperatuur is te hoog
Nog veiliger.
De vitavit® Edition beschikt over een ergonomisch beugelhandvat. Zo bent u altijd verzekerd van veilige grip, zelfs met natte of vette handen.
Stoom aflaten word makkelijk.
Door de speciale handige stoomaflaatfunctie hebt u exacte controle over het aflaten van stoom. U hoeft niet langer het sleufje zelf vast te houden.
Handig in gebruik.
Door het afneembare handvat is deze snelkookpan makkelijk te reinigen en op te bergen. Een praktisch voordeel als u verschillende pannen in de kast zet: u kunt ze opstapelen.
Met CookStarbodem, geschikt voor alle hittebronnnen.
Door deze bodem is de vitavit® comfort geschikt voor elk fornuis. De pan wordt snel en gelijkmatig warm en u kunt zelfs energie besparen.
Altijd het juiste volume.
De praktische niveau-aanduiding aan de binnenkant van de pan geeft het minimum- en maximumvloeistofvolume aan. De vitavit® premium beschikt ook over een maatverdeling in liters

  • feed grootte 4,5 liter
  • feed merk Fissler
  • feed merklijn Vitavit Edition
  • feed soort product snelkookpan
  • Merk Fissler
  • Merklijn Edition
  • Beschikbaarheid 4 tot 7 werkdagen