Fissler Vitavit Premium 4,5 liter snelkookpan

Fissler Vitavit Premium 4,5 liter snelkookpan, incl. geperforeerde inzet en driepoot. Geschikt voor alle hittebronnnen. Art. nr. 620 100 02 070.

Levertijd: Vóór 14:00 uur besteld, vandaag verzonden! (ma-vr)
€ 249,00

Fissler Vitavit Premium 4,5 liter snelkookpan.

Zo wordt snelkoken wel heel makkelijk. Extra functies t.o.v. de Comfort serie: het veiligheidshandvat, instelbare stoomafvoer en een innovatieve stoomkookfunctie. Het kookdisplay met een verkeerslichtfunctie informeert wanneer de warmtebron getemperd kan worden, de kooktijd begint of de temperatuur in de pan te hoog oploopt. ø 22 cm.  Met gratis geperforeerde inzet en driepoot t.w.v. € 46,-. Geschikt voor alle hittebronnnen.
Makkelijk afsluiten.
Dankzij een metalen lipje aan het deksel is het heel makkelijk om het deksel in de juiste positie te leggen. En dankzij de nieuw ontworpen rand van de pan is het afsluiten van de snelkookpan een fluitje van een cent.
Stevig afgesloten.
Als de snelkookpan goed afgesloten is, hoort u een klik en het kleurendisplay in het handvat verkleurt van rood naar groen. Pas dan wordt er druk opgebouwd.
Drie kookniveaus.
Naast de twee normale kookniveaus biedt de vitavit® premium een innovatieve stoomkookfunctie. Het werkt zonder druk: U kunt altijd kijken, roeren en kruiden toevoegen.
Meer informatie.
Het nieuwe stoplichtdisplay maakt koken met de snelkookpannen simpel en veilig.
Geel: U kunt de hittebron temperen.
Groen: De ingestelde temperatuur is bereikt en de kooktijd begint.
Rood: De temperatuur is te hoog.
Nog veiliger.
De vitavit® premium beschikt over een ergonomisch beugelhandvat. Zo bent u altijd verzekerd van veilige grip, zelfs met natte of vette handen.
Stoom aflaten word makkelijk.
Door de speciale handige stoomaflaatfunctie hebt u exacte controle over het aflaten van stoom. U hoeft niet langer het sleufje zelf vast te houden.
Handig in gebruik.
Door het afneembare handvat is deze snelkookpan makkelijk te reinigen en op te bergen. Een praktisch voordeel als u verschillende pannen in de kast zet: u kunt ze opstapelen.
Met CookStarbodem, geschikt voor alle hittebronnnen.
Met deze bodem is de vitavit® premium geschikt voor elk fornuis. De pan wordt snel en gelijkmatig warm en u kunt zelfs energie besparen.
Altijd het juiste volume.
De praktische niveau-aanduiding aan de binnenkant van de pan geeft het minimum- en maximumvloeistofvolume aan.

  • feed grootte 4,5 liter
  • feed merk Fissler
  • feed merklijn Vitavit Premium
  • feed soort product snelkookpan
  • EAN code 4009209305530
  • Inhoud 4,5 liter
  • Merk Fissler
  • Merklijn Vitavit Premium
  • Beschikbaarheid 4 tot 7 werkdagen