Kuvings Slow Juicer Big Mouth wit

Tijdelijk met gratis Kuvings Dessertmaker t.w.v. € 49.95! Deze robuuste slow juicer van Kuvings kleur wit maakt sappen door gebruik te maken van een laag toerental, waardoor het grootste gedeelte van de voedingswaarden bewaard blijft. BPA-vrij!

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Normale prijs: € 449,00

Special Price € 379,00

Kuvings Slow Juicer Big Mouth wit.

Tijdelijk met gratis Kuvings Dessertmaker t.w.v. € 49.95! De Big Mouth neemt moeiteloos complete appels, tomaten, wortels, maar ook sinaasappels, mandarijnen en andere vruchten in zijn extra vergrote toevoeropening op. Dit product uit de Kuvings slowjuicerfamilie is de nagenoeg opnieuw uitgevonden Kuvings Big Mouth. Zoals de naam al aangeeft, neemt deze revolutionair vormgegeven slowjuicer complete vruchten op om die op fluisterstille manier tot gezond en vitaminerijk sap te verwerken. Fruit hoeft niet meer in kleinere delen te worden gesneden; afspoelen volstaat.

De Big Mouth neemt moeiteloos complete appels, tomaten, wortels, maar ook sinaasappels, mandarijnen en andere vruchten in zijn extra vergrote toevoeropening op.
Hiermee levert de slowjuicer een forse tijdsbesparende bijdrage aan een gezond begin van de dag, want het lichaam neemt vier keer zoveel voedingstoffen op uit sap dan na het eten van het hele stuk fruit.

Kenmerken van de Kuvings Big Mouth:
Gebruikte materialen: Kunststof
Draaisnelheid: Max 60 t/pm
Motor: 240 watt Inductie
GewichtL: 6700 gram
Afmetingen (HxBxD)
484mm, 228mm, 208mm

Garantie:
Motor – 10 jaar
Onderdelen – 2 jaar

De Kuvings wordt aangedreven door een sterke single gear krachtbron met een vermogen van 240 watt, die de verticaal geplaatste persvijzel met gemak aandrijft.
Deze sterke elektromotor perst ook uit zeer vezelrijke ingrediënten probleemloos de optimale hoeveelheid sap en doet dit met de bijzonder lage rotatiesnelheid van slechts 60 toeren per minuut, waardoor minder zuurstof aan het eindproduct wordt toegevoegd en dus minder oxidatie plaatsvindt.
Dankzij het vernieuwde 3-kanaals koelingsysteem blijft de motor, ook na langdurig gebruik, koel, werkt muisstil en staat als een huis op zijn werkblad.
De grondstoffen die voor de fabricage van alle met voedingstoffen in aanraking komende onderdelen zijn gebruikt, zijn BpA-vrij. Het 400 ml grote persvat, de persvijzel en overige onderdelen zijn vervaardigd uit Ultem, Tritan, ABS en het voedselveilige Polycarbonaat.
Kuvings patenteerde zijn Juicer Module Comprising System-technologie en hiermee is ook deze juicer in staat uit alle ingebrachte ingrediënten de optimale hoeveelheid sap met alle daarin oorspronkelijk aanwezige vitaminen, mineralen en enzymen te persen.
De Kuvings is niet alleen maar een sapmachine; met optionele hulpstukken is de slowjuicer in staat ijsgerechten en/of smoothies te maken.

Met zijn 7,5 centimeter grote toevoeropening neemt de Kuvings Compleet probleemloos complete vruchten als appels, peren, tomaten in zich op en vermaalt en perst die ingrediënten tot verrukkelijk vitaminerijk sap. Sap dat vanwege het achterwege blijven van voorbewerking aan het fruit nòg minder door oxidatie wordt aangetast en dus weer langer houdbaar blijft. Let op: vruchten zoals perziken, abrikozen, avocado’s en dergelijke, kunnen met hun grote pitten de persvijzel beschadigen en dienen voor de persing wel eerst ontpit te worden.


Tip 1: gewoonlijk verliezen ingevroren ingrediënten aanzienlijke hoeveelheden vocht, voeg daarom tijdens het persproces wat melk of yoghurt toe.

Tip 2: meng bij vezelrijke ingrediënten voor een beter resultaat vruchten met een hoog vochtigheidsgehalte bij (bijvoorbeeld appel of peer).

Met de Kuvings Big Mouth wordt in een handomdraai grote delen van bijvoorbeeld selderij en koolsoorten tot uitstekend gezond en levend sap vermalen.
Bedenk dat het menselijk lichaam tot wel vijf maal meer voedingstoffen opneemt uit vers geperst sap dan uit hele vruchten.
Niet of nauwelijks voorbewerkte of gesneden ingrediënten worden minder aan de buitenlucht blootgesteld.
Dat resulteert in beduidend minder oxidatie van de gekozen ingrediënten, waardoor het verkregen sap veel langer, tot zelfs maximaal 48 uur houdbaar blijft.
Het bij de bereiding van allerlei gezonde dranken en smoothies zo onontbeerlijke tarwegrassap, kan met de Kuvings Compleet moeiteloos worden vervaardigd.
De persvijzel van de Kuvings Compleet vermaalt en perst de maximale hoeveelheid sap uit complete bosjes ingevoerd tarwegras.

De Kuvings Big Mouth is gemakkelijk te reinigen na gebruik. Tussentijds reinigen van het persvat is soms noodzakelijk. Bij het persen van verschillende ingrediënten kan ongewenste geur- en smaakvermenging plaatsvinden. Neutralisatie geschiedt eenvoudig door toevoeging van een kleine hoeveelheid water in het persvat te laten rondspoelen. Bij sterk geurende ingrediënten kan een beetje zuiveringszout in het spoelwater een afdoende oplossing zijn. Voor onderhoud na het beëindigen van een pers-sessie volstaan een paar simpele handelingen om de gebruikte onderdelen uit het apparaat te halen en na reiniging weer te plaatsen. Gewoon m.b.v. de bijgeleverde borstelset onder een lauwe waterstraal reinigen. Niet reinigen in de vaatwasser!

  • Garantie 2 jaar. 10 jaar op motor
  • Kleur Wit
  • Merk Nee
  • Vermogen 240 Watt
  • Beschikbaarheid 1 tot 2 werkdagen