Magimix toaster bags (set van 2)

Tijdelijk extra voordelig! De perfecte tosti? Die maak je nu zelf. Niet met een tosti-apparaat - je gebruikt gewoon je broodrooster. En dat helemaal zonder te knoeien: het is nu mogelijk met de Toasterbags van Magimix. Een uitkomst voor iedereen die liefhebber is van heerlijk krokante tosti’s. Tot 300 keer te gebruiken, eenvoudig te reinigen in afwaswater of in de vaatwasser.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
€ 15,00

Magimix toaster bags (set van 2).

Tijdelijk extra voordelig! De perfecte tosti? Die maak je nu zelf. Niet met een tosti-apparaat – je gebruikt gewoon je broodrooster. En dat helemaal zonder te knoeien: het is nu mogelijk met de Toasterbags van Magimix. Een uitkomst voor iedereen die liefhebber is van heerlijk krokante tosti’s. Tot 300 keer te gebruiken, eenvoudig te reinigen in afwaswater of in de vaatwasser.

Magimix Toasterbags zijn zakjes waarin je je belegde tosti’s stopt. Die gaan vervolgens drie minuten in je broodrooster.... en dan is het smullen geblazen! Makkelijk én gezond: je hebt geen extra boter nodig om aankoeken te voorkomen; in de Toasterbags kan simpelweg niets aankoeken.

Behalve de perfecte tosti kun je met de Toasterbags natuurlijk allerlei andere lekkernijen klaarmaken: wat dacht je van een pizzapunt, een appelflap, een croissantje of zelfs dunne frietjes of visticks. Smelten of opwarmen, het gebeurt binnen no-time.

  • Merk Magimix
  • Beschikbaarheid 2 tot 4 werkdagen