Medellín Secret La Luisa Colombia 8 kilo

Topkwaliteit arabicakoffie afkomstig van de finca La Luisa-Sierra In Colombia. Een plantage waar met de hand de beste bonen worden geplukt voor een bijzondere espresso. Geen melange, maar de pure smaak. Krachtig, donker en vol temperament.
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Normale prijs: € 192,00

Special Price € 175,00

Medellín Secret La Luisa Colombia 8 kilo.

Topkwaliteit arabicakoffie afkomstig van de finca La Luisa-Sierra In Colombia. Een plantage waar met de hand de beste bonen worden geplukt voor een bijzondere espresso. Geen melange, maar de pure smaak. Krachtig, donker en vol temperament. Verpakt in kilozakken met versheidsventiel. Ongeopend ongeveer een jaar houdbaar. Ook per kilo te bestellen.

Op de schaduwrijke hellingen van de Andes ligt op ruim 1.850 meter een prachtige koffieplantage: Finca La Luisa. De omstandigheden zijn ideaal – hoog, schaduwrijk, ruim voldoende bronwater en uitblijvende nachtvorst. Hierdoor verloopt het groeiproces traag en dringen alle smaakelementen diep door in de Arabica-boon. Door een strenge selectie op de met de hand geplukte bonen en een lichte branding, blijft de karakteristieke smaak van de koffie van deze finca behouden.
Smaakprofiel: Een intense koffie met een frisse afdronk, mooi gebalanceerd met een heerlijke tint van chocolade
Uiteraard is Medellin Secret La Luisa koffie UTZ en Rainforest Alliance gecertificeerd 
FINCA 

Over Medellin Secret

Een bijzondere boon verdient het om puur te worden gedronken. Bij Medellín Secret vindt u daarom geen melanges van koffiebonen, maar uitsluitend single finca coffee. Karakteristieke, zuivere koffie van één topplantage met hart voor de wereld. 

Medellin Secret koffie is: 1. 100% Arabica bonen van 1 topplantage 2. Geen melange 3. Handgeplukt 4. Milieubewust 5. Eerlijke prijs
Door te kiezen voor niet gemelangeerde koffiebonen van hoogwaardige plantages, wordt een langdurige partnership aangegaan met de boer en wordt aan een anonieme boon een gezicht gegeven. Kortom: De (H)eerlijkste koffie van Nederland.

  • Verpakking 8 x 1 kilo koffiebonen
  • Merk Medellín Secret
  • Beschikbaarheid 2 tot 4 werkdagen