Subcategorieën

Balans+

15 artikelen
Sorteer

BK Balans+ is voorzien van een revolutionaire Thermolon® keramische antiaanbaklaag en geschikt voor alle warmtebronnen. Tijdens de productie en het bakken komen geen schadelijke stoffen vrij. Met BK Balans+ blijven, door de kortere baktijd, smaak, vitaminen en eiwitten beter behouden. Perfect dus voor het toepassen van plantaardige vetten. Vis en vlees kleven niet meer in de pan. Door de optimale warmteverdeling bakken de producten prachtig egaal bruin. Zelfs op hogere temperaturen, tot 450°C, zal de pan niet oververhit raken. De antiaanbaklaag zal niet afbreken en gaat daardoor langer mee. Dat is gezonder voor u én beter voor het milieu! Berg de koekenpan op in de beschermhoes die wordt meegeleverd zodat de laag niet beschadigd. Niet geschikt voor in de vaatwasser! De maat van de pan wordt gemeten aan de bovenzijde, het deel dat contact maakt met het fornuis is dus kleiner. Meer over BK koekenpannen op onze blog.

 

 

 

 

 

De verbeterde Balans+ aluminium koekenpannen zijn voorzien van een 5,5 mm full steel bodem, daarmee geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie. De pannen hebben een verbeterde CeraSol keramische antiaanbaklaag, vrij van PTFE's en PFOA's. Tijdens de productie van deze laag en het bakken komen geen schadelijke stoffen vrij. Met de BK Balans+ serie blijven, door de kortere baktijd, smaak, vitaminen en eiwitten beter behouden. Perfect dus voor het toepassen van plantaardige vetten. Ideaal voor het bereiden van eiwitrijke gerechten zoals Vis of ei. Door de optimale warmteverdeling bakt alles prachtig egaal bruin. Zelfs op hogere temperaturen, tot 400°C, zal de pan niet oververhit raken. De antiaanbaklaag zal niet afbreken en gaat daardoor langer mee. Dat is gezonder en beter voor het milieu!
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk.
Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maal