Subcategorieën

Easy Induction

16 artikelen
Sorteer

De BK Easy Induction koekenpannen zijn speciaal ontworpen voor inductie maar ook geschikt voor andere warmtebronnen. Uit aluminium vervaardigd. De 5,5 mm dikke bodem is voorzien van een magnetische laag waardoor de pannen uitermate geschikt zijn voor inductie. De speciaal ontworpen grepen liggen goed in de hand en door de Teflon® antiaanbaklaag slagen uw gerechten altijd. Ideaal voor eiwitrijke gerechten en vis. Succes verzekerd! BK Easy Induction is ovenvast tot 160°C en is vaatwasbestendig. De maat van de pan wordt gemeten aan de bovenzijde, het deel dat contact maakt met het fornuis is dus kleiner. Meer over BK koekenpannen op onze blog.

 

 

 

 

 

BK Easy Induction

De BK Easy Induction pan kun je op elke warmtebron gebruiken. Door de 5,5 mm dikke stalen bodem is de pan uitermate geschikt is voor inductie. Het aluminium zorgt voor een egale en snelle warmteverdeling. Voorzien van een hoogwaardige Teflon® Platinum Plus coating (PFOA- vrij geproduceerd). Beschermt niet alleen tegen aanbakken en vastplakken, maar zorgt er ook voor dat je vetarm kunt bakken. De pannen zijn geschikt voor gebruik in de oven (tot 160°C).

Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 jaar bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk. Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.