Conical Cool

9 artikelen
Sorteer

De Conical Cool pannenserie van BK is gebaseerd op de populaire Conical+ pannenserie en combineert trendy design met gebruiksgemak. De geborstelde roestvrij edelstalen panbody loopt conisch uit naar boven toe en is voorzien van een paar stevige koudgrepen. De sandwichbodem zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De serie is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 230° C. Nestbaar, voorzien van een maarverdeling en een stoomgat.

 

 

De BK Conical Cool is gebaseerd op de populaire BK Conical+ serie. Deze BK Conical Cool pannenserie is voorzien van comfortabele koudgrepen. De pannen zijn aan de binnenzijde voorzien van een handige maatverdeling. De BK Conical Cool is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan. De pannen zijn goed te stapelen en mogen na gebruik de vaatwasser in. Geschikt voor alle warmtebronnen, de pannen mogen de oven in (max. 230 graden).
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk.
Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.