Excellent

9 artikelen
Sorteer

De Excellent serie van BK is een eigenzinnige serie met de bolle wanden en de bijzondere knop op het deksel. De pan is energiezuinig door de snelle en gelijkmatige opwarming en de glazen deksels waardoor het kookproces te volgen is zonder het deksel op te tillen. De serie heeft een ingekapselde sandwichbodem, een maatverdeling en een handige schenkrand. De glazen deksels zijn stootvast. Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie, oven- en vaatwasbestendig.

 

 

BK Excellent, een eigenzinnige reeks roestvrij edelstalen pannen met stootvaste glazen doorkijkdeksels. Je in één oogopslag wat er kookt! Geschikt voor alle warmtebronnen en de afwasmachine. Kan ook in de oven geplaatst worden.
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk.
Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.