Gastronome

3 artikelen
Sorteer

De BK Gastronome is een klassiek vormgegeven pan, is voorzien van een dikke ingekapselde sandwichbodem die zorgt dat de pannen snel opwarmen, langer warm blijven en vaatwasserbestendig zijn.
De serie is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De Gastronome pannen hebben een maatverdeling en een schenkrand.

 

 

De BK Gastronome serie is een professionele pannenserie uit zware kwaliteit RVS. Door de ingekapselde sandwichbodem warmt de pan snel en egaal op en is deze geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Voorzien van een handige maatverdeling en schenkrand. Geborsteld edelstaal met hoogglans deksel en stevige stalen grepen. Vaatwasbestendig. 

Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 jaar bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk. Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.