Gastronomic

1 artikelen
Sorteer

BK bestaat dit jaar 165 jaar! Om dat te vieren ontvangt u bij besteding van € 25 aan BK producten een Diner Jaarkaart gratis. Op vertoon van deze kaart ontvangt u 25% korting over de gehele rekening bij alle aangesloten restaurants. Een jaar lang!

 

BK 165 jaar

De BK Gastronomic serie is het paradepaardje van BK. Gemaakt uit Tri-ply, een drielaagsconstructie die bestaat uit een buitenlaag van 18/0 roestvast staal en een binnenlaag van 18/10 roestvast edelstaal, waartussen een laag versmolten aluminium is aangebracht. Het drielaags tri-ply materiaal loopt vloeiend over vanuit de bodem naar de  zijkanten van de pan tot aan de rand. De combinatie van warmtegeleidend aluminium en duurzaam roestvast staal zorgt voor een snelle opwarming van de pan en perfecte warmtebeheersing op alle warmtebronnen. De Gastronomic tri-ply pannen zijn vaatwasserbestendig en geschikt voor alle warmtebronnen.
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk. Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.