Karaat+

5 artikelen
Sorteer

De Karaat+ is de klassieker van BK. De serie bestaat al meer dan 40 jaar en is in de loop van de tijd verder ontwikkeld en heeft eigentijdse eigenschappen als koudgrepen en een ingekapselde sandwichbodem die de serie geschikt maakt voor alle warmtebronnen incl. inductie. De pannen kunnen in de oven (tot max. 160 graden) en in de vaatwasser. Verder heeft de serie een handige schenkrand en kunnen de pannen genest in elkaar gezet worden.

 

 

BK Karaat+, de klassieker van BK. Al in productie sinds de 60er jaren! Gemaakt uit roestvrij edelstaal. Geschikt voor alle warmtebronnen en de afwasmachine (oven tot 160 graden).
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk.
Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.