Profiline

12 artikelen
Sorteer

 

De Profiline serie van BK is een basic pannenserie die gemak biedt op elk fornuis. De BK Profiline pannen hebben een body van hoogglans gepolijst roestvrij edelstaal en zijn voorzien van een sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De BK Profiline is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. Voorzien van een schenkrand. Bespaar plaats door de pannen te nesten.

 

 

Value for money met deze BK Profiline pannen! Professioneel uiterlijk, gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden roestvrij edelstaal. Geschikt voor gebruik op iedere moderne warmtebron, incl. inductie en vuur- en ovenvast. BK Profiline pannen hebben een ingekapselde sandwichbodem, die de warmte snel verspreidt. De pannen zijn goed te stapelen en mogen na gebruik de vaatwasser in. Voorzien van een omgekrulde rand waardoor je eenvoudig kunt schenken zonder te morsen.
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk.
Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.