Q-linair Classic

6 artikelen
Sorteer

De BK Q-linair Classic serie is gemaakt uit hoogglans gepolijste roestvrij edelstaal en is voorzien van koudgrepen en een unieke deksel die vergrendeld kan worden om veilig af te kunnen gieten. De serie heeft een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De BK Q-linair Classic is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 230°C. Deze serie is voorzien van een uniek afgietsysteem: het deksel kan met een draai onder de grepen vergrendeld worden, zo kan veilig afgegoten worden via de inkeping in de bovenrand van de pan. Voorizien van een schenkrand en een maatverdeling.

 

 

De BK Q-linair® Classic serie is vervaardigd uit hoogglans roestvrij edelstaal en voorzien van kunststof koudgrepen. Vuur- en ovenvast tot 230 graden, geschikt voor alle warmtebronnen. Voorzien van deksels met een uniek afgiet systeem: draai het deksel een kwartslag en giet af zonder het deksel vast te houden.
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk. Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.