Reflex

0 artikelen

BK bestaat dit jaar 165 jaar! Om dat te vieren ontvangt u bij besteding van € 25 aan BK producten een Diner Jaarkaart gratis. Op vertoon van deze kaart ontvangt u 25% korting over de gehele rekening bij alle aangesloten restaurants. Een jaar lang!

 

BK 165 jaar

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nieuw van BK is deze Reflex pannenserie. Geproduceerd uit gesatineerd edelstaal met ingekapselde sandwichbodem, schenkrand en stevige koudgrepen en. Aan de binnenzijde voorzien van handige maatverdeling. De sandwichbodem zorgt voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de warmte. De pannen zijn voorzien van  stootvaste glasdeksels waardoor het kookproces gemakkelijk te volgen is zonder het deksel op te tillen hetgeen energie bespaart. De pannen mogen na gebruik de vaatwasser in. Ovenvast tot 230 graden.
 
Over BK
BK is een oerhollands kwaliteitsmerk dat al ruim 160 bestaat. Design en gebruiksgemak speelt nu een grote rol bij het ontwikkelen van nieuwe pannenseries. BK had dit al in de 90er jaren door getuige de introductie van de Q-linair serie die later werd aangevuld met de Q-linair Master serie. Deze laatste serie is bekroond met het Duitse Reddot Design Award en de Design Plus Award. De pannen zijn voorzien van diverse handige features zoals het afgieten door het draaien van het deksel.
 
In 2008 werd de Koninklijk van Kempen & Begeer overgenomen door Royal Delft (Koninklijke Delftsche Aardewerkfabriek De Porceleyne Fles Anno 1653). Royal Delft is een van de laatst overgebleven producenten van het authentieke Delftsblauw sieraardewerk en modern aardewerk.
Dit nieuwe bedrijf werd gedoopt tot de Royal Delft Groep en biedt onderdak aan oud-Hollandse ambachtskennis gecombineerd met innovatiekracht en is daarmee klaar voor de toekomst. De Royal Delft Groep levert nu high-end producten voor het bereiden, serveren en het nuttigen van een maaltijd.