Fissler messen

0 artikelen

Fissler is bekend om haar hoogwaardige pannen maar levert ook topkwaliteit messen. De topserie is de Perfection, maar de Profession en Passion serie bieden value-for-money. Uniek is de Bionic serie, deze hoeft nooit meer geslepen te worden, u ontvangt er zelfs 25 jaar garantie op!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fissler biedt een breed assortiment messen aan in verschillende prijsklassen. Perfection, Profession of Passion? Allemaal Duitse kwaliteitsproducten gemaakt uit het beste messenstaal.
 
De nieuwste innovatie is de Bionic serie: nooit meer slijpen, 25 jaar garantie! Gemaakt ui hoogwaardig chroom-molybdeen-vanadium staal met een ultra harde coating.
 
Fissler GmbH staat bekend om haar hoogwaardig kookgereedschap dat met Duits vakmanschap wordt ontworpen en geproduceerd. Dit resulteert in stijlvolle en doordachte ontwerpen die het werk in de keuken makkelijker maken.
 
Traditie
Fissler werd in 1845 door Carl Philipp Fissler opgericht in Idar-Oberstein. Fissler is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardig kookgereedschap. Het succes van Fissler is gebaseerd op drie pijlers: ervaring die is opgedaan door de verschillende generaties, technologische kennis, product- en productiekwaliteit en innovatiekracht.
 
Fissler nu
Fissler is nog steeds een familiebedrijf waar ongeveer 700 mensen in dienst zijn. Negentig procent van alle producten wordt nog steeds in Duitsland geproduceerd onder de Duitse kwaliteitsnormen. Het assortiment is breed, en veelal zijn binnen een merklijn vele variaties leverbaar. Een sterk punt van Fissler is daarnaast de continuiteit: mocht je in de toekomst een aanvulling of onderdeel nodig hebben dan zijn deze veelal nog leverbaar.
 
Het huidige assortiment bestaat uit kookpannen, snelkookpannen, messen en keukenhulpen.
Nieuwe innovaties zijn bijvoorbeeld:
- het Bionic mes welke nooit meer geslepen hoeft te worden en waarop Fissler 25 jaar garantie geeft!
- de koekenpannen met keramische laag (Ceramic Comfort): als beste getest door de consumentenbond
- de Vitavit snelkookpannen: met stoplichtsysteem en optioneel met vitacontrol