Fissler snelkookpannen

2 artikelen
Sorteer

Bespaar tijd (tot 70%) en energie door te koken met een snelkookpan. Bovendien blijven vitaminen, mineralen en smaak beter behouden. In een gewone pan verliest het ingredient tussen de 30-50% aan vitaminen, in een snelkookpan maar tussen de 7-13%.

Fissler staat al decennia bekend om haar snelkookpannen. De Fissler Vitavit snelkookpan biedt alle voordelen en gemak die je maar kunt bedenken. Bovendien zijn de pannen veilig. Het stoplichtsysteem informeert u over de opgebouwde druk, met de Vitacontrol (standaard bij de Edition) wordt de temperatuur en de kooktijd gemeten. Bovendien kunt u vanaf de Premium ook gewoon stoomkoken. Wilt u voordelig beginnen met snelkoken kies dan voor de Fissler Vitaquick lijn.

De inhoud van de pan in liters wordt gemeten door de pan te vullen tot aan de rand. Een snelkookpan kan echter tot maximaal 2/3 gevuld worden.

Fissler Snelkookpannen

Fissler staat sinds jaar en dag bekend om de hoogwaardige en innovatieve snelkookpannen. De basis uitvoering 'Vitaquick' koop je een volwaardige no-nonsense snelkookpan. Wil je meer features kies dan voor de Vitavit Comfort. Wil je naast snelkoken ook zonder druk stomen en wil je elektronische hulp? Kies dan voor de Premium of voor de Edition. De Vitacontrol (optioneel bij de Premium) laat je optisch en middels een geluidssignaal weten wanneer de juiste temperatuur en wanneer de kooktijd bereikt is.
 

Fissler Onderdelen

Optioneel zijn losse deksels leverbaar. Daarmee maak je van je snelkookpan een gewone braad- of kookpan.Daarnaast zijn losse inzetten met 3-poot leverbaar (vaak standaard meegeleverd). Of kies voor het frituurmandje.
 
Met het koken onder hoge druk en hoge temparatuur bereid je niet alleen de gerechten sneller, ook de smaak, kleur en vitamines blijven beter behouden. Het begrip 'fast-food' krijgt met de Fissler snelkookpannen een erg gezonde betekenis.
 
Fissler GmbH staat bekend om haar hoogwaardig kookgereedschap dat met Duits vakmanschap wordt ontworpen en geproduceerd. Dit resulteert in stijlvolle en doordachte ontwerpen die het werk in de keuken makkelijker maken.
 

Traditie Fissler

Fissler werd in 1845 door Carl Philipp Fissler opgericht in Idar-Oberstein. Fissler is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardig kookgereedschap. Het succes van Fissler is gebaseerd op drie pijlers: ervaring die is opgedaan door de verschillende generaties, technologische kennis, product- en productiekwaliteit en innovatiekracht.
 

Fissler Duitse kwaliteitsnormen

Fissler is nog steeds een familiebedrijf waar ongeveer 700 mensen in dienst zijn. Negentig procent van alle producten wordt nog steeds in Duitsland geproduceerd onder de Duitse kwaliteitsnormen. Het assortiment is breed, en veelal zijn binnen een merklijn vele variaties leverbaar. Een sterk punt van Fissler is daarnaast de continuiteit: mocht je in de toekomst een aanvulling of onderdeel nodig hebben dan zijn deze veelal nog leverbaar.
 

Het huidige assortiment bestaat uit kookpannen, snelkookpannen, messen en keukenhulpen. 

Nieuwe innovaties zijn bijvoorbeeld:
  • het Bionic mes welke nooit meer geslepen hoeft te worden en waarop Fissler 25 jaar garantie geeft!
  • de koekenpannen met keramische laag (Ceramic Comfort): als beste getest door de consumentenbond
  • de Vitavit snelkookpannen: met stoplichtsysteem en optioneel met vitacontrol