Jura

20 artikelen
Sorteer

Kok en koken levert JURA accessoires en reinigingsproducten. JURA is een Zwitserse producent van hoogwaardige koffie-volautomaten. De filosofie van JURA is gebaseerd op onderscheidend design, het beste kopje koffie en op duurzaamheid & eco-Intelligence. Jura gaat bewust om met natuurlijke hulpbronnen. JURA ontwerpt apparaten zo dat u er bij goed onderhoud vele jaren plezier van hebt. JURA was voorloper op het gebied van energiebesparende technologie. Al bij de eerste IMPRESSA van 1994 werd een uitschakelautomaat toegepast. Al jaren wordt met de Energie Spaar Modus tot 40% energie bespaard en de gepatenteerde Zero-Energy switch vermijdt stand-by energie.  

Kok en koken levert JURA accessoires en reinigingsproducten. JURA is een Zwitserse producent van hoogwaardige koffie-volautomaten. De filosofie van JURA is gebaseerd op 3 pijlers:

  1. Onderscheidend design: het design kenmerkt zich door veel oog voor detail, premium materialen en een uitstekende ergonomie. Jura heeft met haar ontwerpen internationaal gerenommeerde designprijzen gewonnen.
  2. Het beste kopje koffie: JURA heeft geavanceerde technologieën ontwikkeld waarmee de koffie precies op onze eigen persoonlijke voorkeuren kan worden afgestemd.
  3. Duurzaamheid & Eco-Intelligence: bewuste omgang met natuurlijke hulpbronnen is de basis voor het ontwerpen van nieuwe Jura producten. JURA construeert apparaten zo dat u er bij goed onderhoud vele jaren plezier van hebt. Deze filosofie richt zich actief tegen de wegwerpmentaliteit. Volautomaten staan voor het perfecte koffieresultaat van verse bonen. Ze bieden vrije keus van koffie en vermijden afval van verpakkingen. JURA was voorloper op het gebied van energiebesparende technologie. Al bij de eerste IMPRESSA van 1994 werd een uitschakelautomaat toegepast. Al jaren wordt met de Energie Spaar Modus tot 40% energie bespaard en de gepatenteerde Zero-Energy switch vermijdt stand-by energie.