Artisan blender

3 artikelen

De KitchenAid Artisan blender beschikt over 6 verschillende snelheden. De blender begint altijd op lage snelheid en gaat dan gelijkmatig sneller mixen. Op deze manier heb je altijd het beste resultaat. Zelfs met ijs weet hij wel raad. En de knoppen? Die maak je gemakkelijk schoon. De blender is in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies uw kleur uit en bestel direct. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Historie
KitchenAid begon meer dan 90 jaar geleden in Troy, Ohio, USA. De grondlegger Herbert Johnsen ontwikkelde destijds een professionele mixer, Hobart-model H met een capaciteit van 75 liter. Deze werd gebruikt door grote bakkerijketens en op alle Amerikaanse marineschepen. De planetaire werking van dit model vormde de basis voor de eerste commerciele stand mixer, de Hobart model H-5. De naam KitchenAid werd geregistreerd. Dit ontwerp is door de jaren heen verder geperfectioneerd tot de huidige KitchenAid mixer. Het huidige design is nog steeds gebaseerd op het ontwerp van Egmont Arens (de grondlegger van het society blad Vanity Fair) uit 1936. Vanaf 1955 biedt KitchenAid de mixer aan in steeds meer kleuren.
Blender assortiment
Naast de alom bekende mixers brengt KitchenAid kwalitatief uitmuntende blenders op de markt. De eerste blender, de Ultra Power, was een doorslaand succes. Deze Ultra Power is in 2012 opgevolgd door de Artisan 1,5 liter blender. Deze blender wordt geleverd met een glazen 1,5 liter mengkom en een 0,75 liter culinaire mengbeker. De blender is voorzien van een gegoten metalen huis, een scherp mes geschikt o.a. voor het malen van ijsblokjes, een krachtige motor met intelli-sleed sturing, een soft-start eigenschap, een clean-touch bedieningspaneel, een met staal versterkte koppelingsmechanisme en een goed sluitend deksel. Je ontvangt van KitchenAid een blenderboek thuisgestuurd zodra je het ingevulde garantiebewijs samen met een kopie van je bewijs van aankoop hebt opgestuurd naar KitchenAid Europe. Je kunt de blender ook online registreren: http://www.kitchenaid.nl/service/registreer-je-product