Artisan mixer

3 artikelen
Sorteer

De KitchenAid Artisan mixer is een begrip in de wereld van hobbykoks maar zeker ook in de horeca en wordt ook wel de Rolls-Royce onder de keukenmachines genoemd. Bij deze robuuste mixer ontvang je 5 jaar pick up & return garantie. Niets is de Artisan mixer te veel. Mengt met gemak licht beslag of zwaar deeg voor brood, taart of cake. Met de 10 verschillende standen is altijd de juiste snelheid voor handen. De KitchenAid Artisan is daarnaast een prachtig sieraad voor uw keuken. Verkrijgbaar in bijna 30 verschillende kleuren, er zit altijd een mixer bij die past bij uw smaak!

De Artisan mixers zijn robuust, betrouwbaar, laag in energieverbruik, efficient en zeer krachtig door de directe aandrijving. De mixer is voorzien van een uniek planetair aandrijfsysteem, hierdoor mengen de ingredienten zelfs tot aan de rand van de kom, snel en grondig. Door het brede kleurenpallet is er altijd wel een KitchenAid die past bij jou persoonlijke voorkeur. De service is uitmuntend: binnen de garantieperiode van 5 jaar wordt je Artisan mixer ingeval van problemen thuis opgehaald en weer afgeleverd. Bel gewoon even naar de klantenservice van Kokenkoken (0317-453291)
 
KitchenAid, Mix with the Best
Dat zegt KitchenAid niet zomaar:
- KitchenAid producten zijn ontworpen met meer dan 90 jaar ervaring, hierdoor geeft KitchenAid op de Artisan mixers b.v. een garantie termijn van 5 jaar
- De mixers zijn robuust, betrouwbaar, laag in energieverbruik, efficient en zeer krachtig door de directe aandrijving
- De mixers zijn voorzien van een uniek planetair aandrijfsysteem, hierdoor mengen de ingredienten zelfs tot aan de rand van de kom, snel en grondig
- Het design is iconisch
- Door het brede kleurenpallet is er altijd wel een KitchenAid die past bij jou persoonlijke voorkeur
- De service is uitmuntend: binnen de garantieperiode wordt b.v. een Artisan mixer ingeval van problemen thuis opgehaald en weer afgeleverd
 
Historie
KitchenAid begon meer dan 90 jaar geleden in Troy, Ohio, USA. De grondlegger Herbert Johnsen ontwikkelde destijds een professionele mixer, Hobart-model H met een capaciteit van 75 liter. Deze werd gebruikt door grote bakkerijketens en op alle Amerikaanse marineschepen. De planetairewerking van dit model vormde de basis voor de eerste commerciele stand mixer, de Hobart model H-5. De naam KitchenAid werd geregistreerd. Dit ontwerp is door de jaren heen verder geperfectioneerd tot de huidige KitchenAid mixer. Het huidige design is nog steeds gebaseerd op het ontwerp van Egmont Arens (de grondlegger van het society blad Vanity Fair) uit 1936. Vanaf 1955 biedt KitchenAid de mixer aan in steeds meer kleuren.
In 2013 heeft KitchenAid een nieuwe Heavy Duty mixer geintroduceerd met een 1,3 pk sterke motor (gemeten op de as) en een 6,9 liter mengkom. Met deze mixer kun je deeg mixen voor wel 7-8 broden van 500 gram, 168 koekjes, 19 geklopte eiwitten of 2 liter slagroom.
 
Assortiment
Het huidige productenpallet bestaat uit een basis mixer (K45 Classic) met 4,28 liter mengkom, de Artisan lijn met 4,83 liter mengkom, de K5/K50 heavy duty mixers met 4,8 liter mengkom voor professioneel gebruik en de 6,9 liter Heavy Duty mixers met 1,3 pk vermogen. Deze laatste is leverbaar in een Artisan uitvoering voor particulier gebruik (5KSM7580, 5 jaar garantie) en uitvoeringen voor professioneel gebruik (5KSM7990 en 5KSM7591, 1 jaar garantie).
 
Je ontvangt van KitchenAid een kookboek thuisgestuurd zodra je het ingevulde garantiebewijs samen met een kopie van je bewijs van aankoop hebt opgestuurd naar KitchenAid Europe. Je kunt de mixer ook online registreren: http://www.kitchenaid.nl/service/registreer-je-product
 
Geautoriseerd KitchenAid dealer
Kokenkoken.nl is geautoriseerd KitchenAid dealer. Wil je de KitchenAid producten zien, kom dan naar ons afhaalpunt/winkel in de Junusstraat 27a te Wageningen. Hier hebben we diverse modellen en kleuren staan. Wil je weten of de gewenste kleur in de winkel staat bel ons dan even (0317-453291).