Artisan staafmixer

7 artikelen
Sorteer

Het KitchenAid staafmixer assortiment bestaat uit de Hand Blender (5KHB2571) en de draadloze Artisan staafmixer (5KHB3581 of 5KHB3583). De Hand Blender is een handige en complete keukenhulp, ideaal voor het fijnhakken en malen van kleine hoeveelheden of het blenden van soep. U kunt er zelfs melk mee opschuimen! Kies voor nog meer gemak met de draadloze en krachtige Artisan staafmixer. Wilt u deze staafmixer completeren met een hakselhulpstuk en draadgarde bestel dan de 5KHB3583.

Historie
KitchenAid begon meer dan 90 jaar geleden in Troy, Ohio, USA. De grondlegger Herbert Johnsen ontwikkelde destijds een professionele mixer, Hobart-model H met een capaciteit van 75 liter. Deze werd gebruikt door grote bakkerijketens en op alle Amerikaanse marineschepen. De planetaire werking van dit model vormde de basis voor de eerste commerciele stand mixer, de Hobart model H-5. De naam KitchenAid werd geregistreerd. Dit ontwerp is door de jaren heen verder geperfectioneerd tot de huidige KitchenAid mixer. Het huidige design is nog steeds gebaseerd op het ontwerp van Egmont Arens (de grondlegger van het society blad Vanity Fair) uit 1936. Vanaf 1955 biedt KitchenAid de mixer aan in steeds meer kleuren.
KitchenAid staafmixers
Naast de alom bekende mixers brengt KitchenAid sinds 2013 kwalitatief uitmuntende staafmixers/hand blenders op de markt. De Artisan draadloze staafmixers (5KHB3581 en 3583) zijn voorzien van 3 RVS messen, 2 RVS mixstaven (20 en 33 cm) een hakselhulpstuk, garde en BPA-vrije mengbeker van 1 liter. De staafmixer wordt geleverd met een handige opbergdoos voor de hulpstukken. Met 3 jaar garantie
 
Naast de draadloze staafmixer is een bedrade staafmixer leverbaar, de KitchenAid 5KHB2571. Op deze staafmixer ontvang je 2 jaar KitchenAid garantie.