Mixer accessoires

38 artikelen
Sorteer

Maak van uw KitchenAid mixer een multifunctionele foodprocessor door accessoires te bestellen bij Kokenkoken.nl. Of het nu gaat om het fijnhakken van vlees, het maken van worst, het snijden/rapsen van groente of het maken van verse pasta of ijs? Geen probleem met de verschillende KitchenAid accessoires. Er is nu zelfs een slow juicer opzetstuk leverbaar waarmee je supergezonde smoothies kunt maken.

Natuurlijk zijn ook de standaard onderdelen gewoon los leverbaar. Is uw draadgarde stuk? Bestel dan een nieuwe op Kokenkoken.nl. Let bij het bestellen van de kom, garde en deeg/menghaak er wel op dat deze op de mixer past. Er zijn verschillende uitvoeringen voor de 4,28 Classic mixer, de 4,83 liter Artisan mixer, de K5/K50 of de 6,9 liter Heavy Duty mixer.

Historie

KitchenAid begon meer dan 90 jaar geleden in Troy, Ohio, USA. De grondlegger Herbert Johnsen ontwikkelde destijds een professionele mixer, Hobart-model H met een capaciteit van 75 liter. Deze werd gebruikt door grote bakkerijketens en op alle Amerikaanse marineschepen. De planetaire werking van dit model vormde de basis voor de eerste commerciele stand mixer, de Hobart model H-5. De naam KitchenAid werd geregistreerd. Dit ontwerp is door de jaren heen verder geperfectioneerd tot de huidige KitchenAid mixer. Het huidige design is nog steeds gebaseerd op het ontwerp van Egmont Arens (de grondlegger van het society blad Vanity Fair) uit 1936. Vanaf 1955 biedt KitchenAid de mixer aan in steeds meer kleuren.

KitchenAid Assortiment

In 2013 heeft KitchenAid een nieuwe Heavy Duty mixer geintroduceerd met een 1,3 pk sterke motor (gemeten op de as) en een 6,9 liter mengkom. Met deze mixer kun je deeg mixen voor wel 7-8 broden van 500 gram, 168 koekjes, 19 geklopte eiwitten of 2 liter slagroom. Het huidige productenpallet bestaat uit een basis mixer (K45 Classic) met 4,28 liter mengkom, de Artisan lijn met 4,83 liter mengkom, de K5/K50 heavy duty mixers met 4,8 liter mengkom voor professioneel gebruik en de 6,9 liter Heavy Duty mixers met 1,3 pk vermogen. Deze laatste is leverbaar in een Artisan uitvoering voor particulier gebruik (5KSM7580, 5 jaar garantie) en uitvoeringen voor professioneel gebruik (5KSM7990 en 5KSM7591, 1 jaar garantie).
 

KitchenAid Accessoires

Op de kop van alle mixers kunnen diverse accessoires gemonteerd worden, hiermee maak je van je mixer in een handomdraai een multifunctionele foodprocessor. Verkrijgbaar zijn een voedselmolen (5FGA), een worstvulapparaat (5SSA), een fruit- en groentezeef (5FVSP), een groenteschaaf- en rasp (MVSA), een citruspers (5JE), een roomijsmaker (5KICAOWH), een pastaroller en -snijder (5KPRA), een raviolomaker (5KRAV) en een pastapers voor o.a. holle pasta (5KPEXTA).
 
Daarnaast zijn er diverse draadgardes, menghaken, kneedhaken en mengkommen voor de diverse mixers leverbaar. Met b.v. de platte menghaak met flexibele kant (5KFE5T) kun je sneller mengen zonder de motor te stoppen of een spatel te gebruiken.
 

Geautoriseerd KitchenAid dealer

Kokenkoken.nl is geautoriseerd KitchenAid dealer. Wil je de KitchenAid producten zien, kom dan naar ons afhaalpunt/winkel in de Junusstraat 27a te Wageningen. Hier hebben we diverse modellen en kleuren staan. Wil je weten of de gewenste kleur in de winkel staat bel ons dan even (0317-453291).