Magimix 3200 XL

7 artikelen
Sorteer

De Magimix Cuisine Systeme 3200 XL is voorzien van een 2,6 liter mengkom met een vloeistofinhoud van 1 liter en een extra brede invoerbuis. Op de 650 Watt sterke motor zit 30 jaar garantie. Standaard voorzien van de volgende accessoires: mini en midi mengkom, stalen mes, BlenderMix, kneedmes, eiwitklopper, plakjes- en raspschijf 2 en 4 mm, opbergdoos, spatel en Ma Cuisine receptenboek. Alle onderdelen zijn BPA-vrij.

Kokenkoken is officieel Magimix dealer. Mocht u aanspraak willen maken op de garantie stuurt u dan een mail naar klantenservice@kokenkoken.nl. Wij zorgen ervoor dat u een vervangend onderdeel ontvangt of dat de machine gerepareerd wordt.

Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Het huidige gamma bestaat uit een Mini, een Compact (C3200), een Cuisine Systeme (4200 en 5200):
  • De Mini heeft een mini mengkom en een 1,7 liter mengkom voor 0.6 liter soep/500 gram kruimeldeeg. Met citruspers, BlenderMix, stalen mes, eiwitklopper en rasp-/plakjesschijf 2 en 4 mm. Ideaal voor kleine huishoudens en kleine keukens
  • De C3200, CS4200 en CS5200 foodprocessoren zijn veelal voorzien van een extra brede invoerbuis (XL aanduiding) zodat je ook grote stukken fruit/groente kunt invoeren.
  • De C3200 foodprocessor is voorzien van een 2,6 liter mengkom voor 1 liter soep/600 gram brooddeeg. Standaard voorzien van een BlenderMix, een mini en midi mengkom, stalen mes, kneedmes, eiwitklopper, rasp/plakjesschijf 2 en 4 mm en een opbergdoos, spatel en receptenboek.
  • De CS4200 foodprocessor is voorzien van een 3 liter mengkom voor 1,3 liter soep/1,2 kg brooddeeg. Standaard voorzien van een BlenderMix, een mini en midi mengkom, stalen mes, kneedmes, eiwitklopper, rasp/plakjesschijf 2 en 4 mm en een opbergdoos, spatel en receptenboek.
  • De CS5200 foodprocessor is voorzien van een 3,6 liter mengkom voor 1,8 liter soep/1 kg brooddeeg. Standaard voorzien van een BlenderMix, een mini en midi mengkom, stalen mes, kneedmes, eiwitklopper, rasp/plakjesschijf 2 en 4 mm, citruspers en een opbergdoos, spatel en receptenboek.
  • De Premium editie van de CS5200XL wordt geleverd met een smoothieMix kit, bakkit en een pureerkit Deze premium uitvoering is leverbaar in 10 kleuren.
  • De nieuwe BlenderMix wordt standaard wordt meegeleverd en geeft de prestaties van een blender.
Eenvoudig uit te breiden met diverse extra accessoires zoals een blokjes- en staafjeskit, een bakkit, diverse schijven, smoothiemix kit of een pureerkit.
 
Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).