Magimix Accessoires

29 artikelen
Sorteer

Wilt u de Magimix foodprocessor uitbreiden met extra functies? Een citruspers, smoothiekit, blokjes- en staafjeskit, bakkit, creatief kokenkit of pureerkit? U vindt het allemaal op deze pagina. Kokenkoken.nl is gecertificeerd online partner van Magimix. U heeft dan ook 2 jaar garantie op alle accessoires.

Op deze pagina vind je alle accessoires voor de Magimix foodprocessoren. Hiermee maak je van je Magimix een nog veelzijdigere foodprocessor.
  1. Wil je geen extra citruspers op je aanrecht koop dan citruspers voor de 3200 (1743) of 4200/5200 (17360)
  2. Maak je eigen verse friet met behulp van de blokjes- en staafjeskit. Ok ideaal voor blokjes groente voor in de salade of voor dikke plakken aardappel of groente
  3. Maak je brooddeeg in de bakkit en plaats deze in de oven. Zo voorkom je dat je mengkom vies wordt en klungel je niet met plakkerig deeg
  4. Met de SmoothieKit maak je de heerlijkste smoothies in een handomdraai. Eenvoudig te reinigen door de verwijderbare ring. Ook geschikt voor zacht fruit of groente zoals aardbeien, bosbessen, bramen of tomaten!
  5. Met de Pureerkit maak je eenvoudig heerlijke aardappelpuree en groente- en vruchten compotes
  6. Er zijn vele extra schijven leverbaar: fritesschijf, parmezaan/chocolade rasp, julienneschijf, plakjesschijf 6 mm, gegolfde plakjesschijf, smalle tagliatella schijf 6 mm, brede tagliatellaschijf 12mm. De voordelige Creatief Koken Kit bevat 3 schijven: gegolfde plakjes, brede tagliatelle en julienne.
 
Historie
Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).