Magimix Blenders

17 artikelen
Sorteer

De blenders van Magimix zijn ongekend populair bij zowel thuiskoks als in de horeca. En dat is niet zonder reden. De Magimix blenders kenmerken zich door kwaliteit en duurzaamheid. Uitgevoerd met een 1,8 liter mengkan met een vierkante vorm. De vorm zorgt er samen met de messen voor dat het blend resultaat optimaal is. De Magimix Le Blender heeft voorgeprogrammeerde functies voor ijs, soepen, smoothies en desserts en is daarmee zeer eenvoudig in gebruik. Optioneel is een kleine minikom leverbaar voor pesto's, babymaaltijden etcetera. De Magimix blenders zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Kies uw kleur en bestel deze blender vandaag nog! 

 

Actie: elke 10e besteller van een Magimix blender ontvangt het aankoopbedrag terug! Zie voor de voorwaarden ons blog artikel.

Met de Magimix blender worden smoothies, soepen en b.v. pannenkoekenbeslag zeer smeuig en glad van structuur. Je kunt er ook gestampt ijs en snelle ijsdesserts mee maken. Het is een stille en krachtige blender met een 1,8 liter mengkan en een optionele minikom voor het kleine werk zoals pesto, dipsaus en marinades. De vierkante mengbeker zorgt samen met de messen voor een optimaal blend resultaat (Magimix BlenderMix techniek). De vierkante mengkom past mooi in de deur van de koelkast. Met 4 voorgeprogrammeerde functies: gestampt ijs, smoothies, soepen en ijs. Inclusief een boekje met 80 recepten. Motor vermogen 1200W. Als beste getest door de consumentenbond (voorjaar 2014).
 
Historie
Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).