Magimix Broodroosters

12 artikelen
Sorteer

Ook zo’n hekel aan geroosterd brood dat half verbrand is? Met de Magimix Vision toasters behoort dat tot het verleden. Dit broodrooster verwarmt gelijkmatig waardoor het brood mooi egaal bruin kleurt. Dit komt door de efficiënte infrarood verwarming. U kunt kiezen tussen 8 bruiningsgraden en 3 roosterstanden. Zelfs stokbroodjes en bagels kunnen er in. Door de glazen deurtjes ziet u het brood langzaamaan mooi bruin kleuren. Kies uw Magimix broodrooster in 1 van de 8 kleuren en bestel direct. 

Met de Magimix broodroosters kun je alle soorten brood roosteren of verwarmen: gesneden brood, baguette, toast broodjes. De bruiningsgraag is instelbaar. De nieuwste doorzichtige Vision toasters maken gebruik van de innovatieve en efficiente quartz infrarood verwarmingstechniek. Door de dubbelwandige glazen deurtjes volg je het toastproces. De Vision toasters zijn verkrijgbaar in 7 hippe kleuren.
 
Historie
Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).