Magimix espresso

4 artikelen
Sorteer

Wilt u genieten van een heerlijk kopje espresso of latte kies dan voor het gemak van deze Magimix L'expresso Automatic espressomachine.  Met 19 bar pomp, crema filters, temperatuurcontrole en Brita waterfilters. Zuinig met energie doordat de machine uitschakelt na 2 uur.

De 'L'expresso Automatic' garandeert 1 of 2 kopjes romige espresso koffie dankzij een krachtige 19 bar pomp, 'extra creme' filters, temperatuurcontrole en een perfecte waterkwaliteit door het Brita filter. Ook geschikt voor pads. Met 1,8 liter waterreservoir en speciaal cappuccino pijpje voor romige melkschuim. Schakelt automatisch uit na 2 uur. 1260 Watt
 
Historie
Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).