Magimix IJsmachines

8 artikelen
Sorteer

Op deze pagina vindt u het assortiment ijsmachines van Magimix. Van de zelfvriezende Turbine a Glace tot de Le Glacier ijsmakers. Deze laatste werken op basis van koude-accumulatie. Plaats de ijsemmer voor het ijsmaken in een 3 of 4 sterren vriezer en maak vervolgens heerlijk ijs of sorbet. Kokenkoken.nl is gecertificeerd online partner van Magimix. U heeftt dan ook 2 jaar garantie op de ijsmachines.

Met de compacte Magimix Le Glacier maak je zelf je eigen roomijs. Zet de ijsemmer voor het ijsmaken 12 uur in de diepvries om de kou te accumuleren, voeg alle ingredienten toe, en laat de ijsmaker 20 minuten draaien. Voila, je hebt heerlijk room- of vruchtenijs. De kom in de ijsemmer is gemaakt uit RVS. Vermogen motor 15 Watt. Verkrijgbaar in een 1,1 en 1,5 liter uitvoering.
 
Wil een zelfvriezende/koelende ijsmachine en kies je voor snellere ijbereiding ga dan voor de Turbinhe a Glace. Deze ijsmachine genereert zelf de kou die nodig is voor romig en luchtig ijs. Deze ijsmachine wordt geleverd met 2 ijsemmers van 1,6 liter en is voorzien van een timer. Vermogen 280 Watt.
 
 
Historie
Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).