Magimix Juicers

2 artikelen
Sorteer

Met de Magimix Le Duo XL citruspers/sapcentrifuge maakt u moeiteloos en in een handomdraai verse sappen. Sinaasappels, wortels of druiven, niets is hem teveel. Met de Le Duo Plus XL kunt u bovendien zacht fruit of groente zoals bramen, bosbessen, aardbeien, bananen of tomaten verwerken tot een heerlijke smoothie (SmoothieMix, patent van Magimix). De Salad&Juice combineert een snij- en rasp functie met de smoothie-/sapcentrifuge. Kokenkoken.nl is gecertificeerd online partner van Magimix. U hebt hebt dan ook 30 jaar garantie op de motor en 2 jaar op de onderdelen.

Met de Magimix Le Duo XL citruspers/sapcentrifuge maak je moeiteloos en in een handomdraai verse sappen. Sinaasappels, wortels of druiven, niets in hem teveel. Met de Le Duo Plus XL kun je bovendien zacht fruit of groente zoals bramen, bosbessen, aardbeien, bananen of tomaten verwerken tot een heerlijke smoothie (SmoothieMix, patent van Magimix).
 
De roestvrijstalen korf is voorzien van een verwijderbare ring waardoor je deze eenvoudig kunt reinigen. Deze Le Duo XL heeft een hoog rendement: 1 appel = 1 glas.Met de SmoothieMix onttrek je tot 66% meer Vitamine C t.o.v. traditionele centrifuges (Spectralys laboratorium meting).
 
De Le Duo Salad&Juice heeft naast de citruspers/sapcentrifuge/smoothiemix functie een groentesnijder functie voor het raspen of snijden van alle groenten en fruit (2 en 4 mm).
 
Historie
Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).