Magimix Onderdelen

204 artikelen
Sorteer

Magimix staat al decennia lang voor culinaire innovatie. In veel beroemde restaurants over de hele wereld wordt de keukenapparatuur van Magimix gebruikt om de meest verrukkelijke gerechten te bereiden. Ook in veel gezinnen wordt de keukenapparatuur van Magimix gebruikt om gezonde en heerlijke gerechten op tafel te zetten. Haal alles uit uw Magimix-keukenapparatuur met de originele onderdelen die speciaal voor alle Magimix-apparaten zijn gemaakt! Kok en Koken is officieel Magimix-dealer en schotelt u graag een selectie voor.

Onderdelen en accessoires voor de Magimix Foodprocessor

Eén van de bekendste artikelen uit het assortiment Magimix-keukenapparatuur is wel de multifunctionele foodprocessor. Van de compacte Le Mini Plus tot het vlaggenschip, de 6200 XL Pâtissier: voor iedere keuken heeft Magimix wel een geschikte foodprocessor. En voor iedere foodprocessor heeft Magimix wel een uitgebreid, compleet assortiment onderdelen en accessoires. Of u nu op zoek bent naar een smoothiekit, een citruspers of een stalen mes: Kok en Koken heeft het allemaal, en nog veel meer. Zelfs voor veel vroegere uitvoeringen van de Magimix-foodprocessor zijn nog volop onderdelen en accessoires verkrijgbaar:

• Magimix 1800
• Magimix 2000
• Magimix 2100
• Magimix 3000
• Magimix 3100
• Magimix 3200
• Magimix 4000
• Magimix 4100
• Magimix 4200
• Magimix 5000
• Magimix 5100
• Magimix 5200
• Magimix 6200 (Pâtissier)
• Magimix Le Micro
• Magimix Le Mini Plus

Onderdelen en accessoires voor de Magimix Le Blender

De Magimix Le Blender is mateloos populair. Niet alleen in de horeca wordt de Le Blender veel gebruikt, ook bij veel huishoudens heeft de Magimix Le Blender een vast plekje in de keuken verworven. Dit grote succes heeft de Magimix Le Blender niet alleen aan haar bewezen kwaliteit en duurzaamheid te danken. Ook de eenvoudige bediening is één van de succesfactoren: de Magimix Le Blender heeft voorgeprogrammeerde functies voor soepen, desserts, smoothies en ijs en dankzij de messen en de vierkante vorm van de mengkan is het blendresultaat geweldig.

Last but not least is er nog het uitgebreide assortiment originele onderdelen en accessoires. Met de onderdelen voor de Magimix Le Blender haal je nóg meer uit je Magimix Le Blender. Naast de minikom (handig voor pesto’s, babymaaltijden et cetera) zijn er nog veel meer accessoires voor de Magimix Le Blender verkrijgbaar. Van messenset tot motorhuis en van mengkan tot citruspers: op iedere vraag heeft de Le Blender wel een antwoord.

Onderdelen en accessoires voor de Magimix IJsmaker

Wat is er lekkerder dan zelfgemaakt ijs? Met de Magimix IJsmakers maak je het lekkerste ijs helemaal zelf! Ook voor de Magimix-ijsmachine zijn veel losse onderdelen en accessoires te verkrijgen. Heeft u een nieuwe schoep nodig voor uw Le Glacier of Turbine a Glace? Of bent u de draaidop van uw Turbine a Glace kwijtgeraakt? Geen probleem: deze en vele andere onderdelen en accessoires voor Magimix-ijsmakers zijn nog gewoon verkrijgbaar bij Kok en Koken.

Onderdelen en accessoires voor de Magimix Stoomkoker

Is het glazen deksel van uw Magimix Stoomkoker kapot gegaan? Dan hoeft u niet gelijk een nieuwe stoomkoker aan te schaffen. Bij Kok en Koken kunt u ook gewoon alleen een nieuw glazen deksel kopen. Zo kunt u voordelig blijven genieten van uw Magimix Stoomkoker.

Onderdelen en accessoires voor de Magimix Espresso

Houdt u er ook zo van om ‘s avonds lekker op de bank te zitten onder het genot van een heerlijke kop koffie uit uw Magimix Espresso? Met de originele onderdelen en accessoires voor de Magimix Espresso kunt u nog jaren vooruit met uw Magimix Espresso. Is uw glazen kan kapot gegaan of vindt u het handig om een 2-kops filter te gebruiken? Deze onderdelen en accessoires voor uw Magimix Espresso bestelt u eenvoudig en snel bij Kok en Koken.

Onderdelen en accessoires voor de Magimix Friteuse

Heeft het handvat van het mandje van uw Magimix Friteuse het begeven? Geen nood: bij Kok en Koken bestelt u voor nog geen twee tientjes eenvoudig een nieuw handvat. Dat is een stuk voordeliger dan wanneer u uw hele Magimix Friteuse moet vervangen!