Magimix Stoomkokers

2 artikelen
Sorteer

Magimix levert naast de populaire keukenmachines en blenders ook duurzame stoomkokers. Door te stomen blijven smaak, geur, vitaminen en mineralen beter behouden. De Magimix stoomkoker heeft een aantal programma's (stomer 100 graden, vis 80 graden, opwarmen 60 graden en zuivel 40 graden) en een digitale display. Bij de stoomkoker zit altijd een receptenboekje bijgesloten, u kunt dan ook direct aan de slag. Met 2 jaar garantie.

Stomen is erg lekker en gezond. Smaak Geur, kleur, vitaminen en mineralen blijven beter behouden. Magimix levert 2 stoomkokers die beiden worden geleverd met een receptenboekje en een additionele multifunctionele schaal:
  • hoogglans stoomkoker: met 2 stuks 5,5 liter RVS stoomschalen waarvan 1 met uitneembare bodem. Voorzien van glazen deksel en timer. 1700 Watt vermogen.
  • geborstelde stoomkoker: additioneel voorzien van 4 programma's (stomen 10 graden, vis 80 graden, opwarmen 60 graden en zuivel 40 graden).
Historie
Magimix is de uitvinder van de multifunctionele foodprocessor. In 1971 werd de eerste uitvoering door het bedrijf uit de Bourgogne op de markt gebracht. Deze foodprocessor veroorzaakte een revolutie in vele keukens. Het vergemakkelijkt de bereiding van de dagelijkse maaltijden en maakt de bereiding van de meest ingewikkelde gerechten mogelijk. De beroemdste restaurants gebruiken de (professionele) uitvoering van deze Magimix.
 
Deze foodprocessor is door de jaren heen verder geperfectioneerd. Magimix geeft dan ook 20 jaar garantie op de inductie motor! Een bewijs van de kwaliteit en robuustheid is dat er nog steeds onderdelen van meer dan 30 jaar oude foodprocessoren worden geleverd.
 
Nu
De collectie van Magimix bestaat nu uit citruspersen, sapcentrifuges, blenders, ijsmakers, snijmachines, stoomkokers, friteuses, waterkokers, broodroosters, koffieautomaten en Nespresso apparaten. Allen met de vetrouwde duurzame kwaliteit. De Magimix producten blinken daarnaast uit in gebruiksgemak.
 
Milieuverantwoordelijk
Magimix is een milieuverantwoordelijke onderneming die trouw is gebleven aan haar waarden: eenvoudige, efficiente en duurzame producten ontwerpen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen met als doel een levensduur van minstens 10 jaar. Deze lange levensduur draagt bij tot het verminderen van afval en het sparen van natuurlijke hulpbronnen. Reservedelen worden minimaal 10 jaar beschikbaar gehouden nadat een ontwerp is uitgelopen. Veelal kunnen nog onderdelen geleverd worden van machines die in 1980 verkocht zijn. Alle Magimix producten zijn efficient in energie verbruik. Zij gebruiken geen energie in stand-by modus. Daarbij loopt Magimix vooruit op de strenge internationale normen zoals die voor EuP (Energy using Products).