OXO fruit en groenten

24 artikelen
Sorteer

De keukenhulpen van OXO good Grips staan bekend om de forse en ergonomische handgrepen uit Santoprene, een elastische kunststof. Deze bieden een stevige en comfortabele grip zelfs bij natte handen. Ieder OXO artikel is tot het allerlaatste detail doordacht en daardoor tot in de finesse afgestemd op de gebruiker. Op de 'fruit en groenten' pagina vindt u alle hulpmiddelen voor het bewaren en bereiden van groente en fruit.

Nieuw van OXO is het Greensaver asortiment. De Greensaver collectie biedt een uniek systeem om fruit en groenten langer vers te houden. Ethyleengas versnelt het rijpingsproces waardoor het overrijp en slecht wordt. De Greensaver bewaarboxen absorberen dit ethyleengas. Bovendien wordt de luchtcircualtie verbeterd en wordt verrotting tegengegaan. Door een instelbare ventilatie wordt bovendien het vochtigheidsniveau optimaal gehouden.

De keukenhulpen van OXO good Grips staan bekend om de forse en ergonomische handgrepen uit Santoprene, een elastische kunststof. Deze bieden een stevige en comfortabele grip zelfs bij natte handen. Ieder OXO artikel is tot het allerlaatste detail doordacht en daardoor tot in de finesse afgestemd op de gebruiker. Dit is de OXO missie: innovatieve keukenartikelen die het leven van alledag makkelijker maken. Al sinds 1990 is 'universeel design' de basis voor de artikelen van OXO: toegankelijk voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, links- of rechtshandig, met of zonder handicap, iedereen moet de keukenhulpen goed kunnen gebruiken.