Veilig betalen

Nederlandse klanten kunnen bestellingen afrekenen met iDEAL, Visa, Mastercard, Betaal na Ontvangst of overschrijven. Onze Belgische klanten kunnen kiezen tussen Mr. Cash, Visa, Mastercard of overschrijven. In het betaalmenu kun je aangeven welke betaalmethode je wilt gebruiken. Kies je voor 'Overschrijven' dan wordt het bestelde artikel verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Online betalingen (iDEAL, Mister Cash, Betaal na Ontvangst en Creditcard) worden veilig en vertrouwd uitgevoerd binnen de beveiligde internetomgeving van onze betaalpartner MultiSafepay.

Hierna vind je een toelichting op de verschillende betaalmethoden.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je kunt iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Postbank, Rabobank, ASN Bank, Friesland bank, Van Lanschot Bank, SNS Bank of SNS Regio Bank. Je hoeft je er niet speciaal voor aan te melden. Betalen met iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Als je kiest voor betalen met iDEAL wordt je automatisch doorgeleid naar je eigen bank om de betaalopdracht uit te voeren. Je betaling wordt meteen bevestigd. Op je bankafschrift staat als begunstigde 'MultiSafepay'.

Mister Cash

Mister Cash is het online betaalsysteem dat is ontwikkeld door (de meeste) Belgische banken. Je hoeft je er niet speciaal voor aan te melden. Betalen met Mister Cash is net zo veilig als internetbankieren. Als je kiest voor betalen met Mister Cash wordt je automatisch doorgeleid naar je eigen bank om de betaalopdracht uit te voeren. Je betaling wordt meteen bevestigd. Op je bankafschrift staat als begunstigde 'MultiSafepay'.

Betaal Na Ontvangst

Als je de bestelling achteraf wilt betalen kies dan de optie 'Betaal Na Ontvangst'. Deze betaaloptie is mogelijk tot een bestelwaarde van € 200 (bij een eerste keer is dit € 100). Je ontvangt na aflevering van de bestelde producten een mail van onze betaalpartner met daarin een betaallink. Via deze link kun je in een beveiligde omgeving de betaling afronden. We rekenen voor deze betaaloptie een toeslag van € 2,95

Creditcard
Wij accepteren Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt je via onze beveiligde verbindingen naar het speciale betaalmenu geleid. Naast het nummer van je creditcard vragen we ook naar de CVC2-code en de SecureCode. De CVC2-code bestaat uit de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop je creditcard staat. De SecureCode is je eigen persoonlijke geheime wachtwoord of code voor online betalingen. Dankzij deze SecureCode kan alleen jij online betalen met je MasterCard. Je persoonlijke wachtwoord zorgt ervoor dat je herkenbaar bent als de rechtmatige eigenaar van je creditcard. Je creditcardgegevens worden niet opgeslagen. Via het betaalmenu hebben we rechtstreeks contact met je creditcardmaatschappij. Na invullen van de SecureCode volgt autorisatie door de creditcard maatschappij en wordt het totaalbedrag van de bestelling direct ten laste van je creditcard gebracht.

Overschrijven

Bij overschrijven zorg je er zelf voor dat het totaalbedrag van je bestelling wordt overgeboekt naar onze betaalpartner MultiSafepay. De bestelling wordt verzonden zodra het bedrag op de rekening is bijgeschreven. Direct na het plaatsen van je bestelling krijg je een email van MultiSafepay met de betaalgegevens.