Wie zijn we

Kokenkoken is een online winkel voor liefhebbers van koken en lekker eten. Naast kookaccessoires en keukenapparatuur bieden we een ruim aanbod aan espressoapparaten, koffie en thee, kookboeken en culinaire cadeaus. Als enthousiaste hobbykoks kennen we de wensen en verlangens van onze klanten. Als professionals in de wereld van kookaccessoires en keukenapparatuur hebben we contacten met een groot aantal fabrikanten en leveranciers. Daardoor kunnen we een ruim en aantrekkelijk assortiment bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Veilig winkelen

Kokenkoken wil een betrouwbare partner zijn op internet. Klanttevredenheid is een belangrijke doelstelling. Voor online betalingen werken we met een professionele partner die ons in staat stelt om betalingen met de grootste mate van veiligheid uit te voeren. Daarnaast zijn we gecertificeerd door Thuiswinkelwaarborg, een door de Consumentenbond gesteund keurmerk voor veilig kopen op internet. Als lid van deze organisatie onderschrijven wij de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. De werkwijze en gehanteerde voorwaarden worden jaarlijks gecontroleerd op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. We willen de consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van online winkelen bieden. Meer informatie over Thuiswinkel Waarborg kun je vinden op www.thuiswinkelwaarborg.nl.

Klantenservice

Onze klantenservice kun je op maandag tot en met vrijdag op 085- 0653 160 bereiken van 09.30 tot 15.00. Zijn we in gesprek laat dan even een bericht achter dan bellen we je terug. Je kunt ook een mail sturen naar klantenservice@kokenkoken.nl. 

Garantie

Alle producten op deze website zijn bestemd voor de Nederlandse en Belgische markt en worden ingekocht via de officiele kanalen. Je kunt dus altijd een beroep doen op de Nederlandse en Belgische garantiebepalingen van de leverancier.

Klachten en suggesties

Wij zijn doorlopend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daarbij is de hulp van de gebruikers van de website onmisbaar. Heb je klachten of suggesties over de website, ons assortiment, onze informatieverstrekking of over onze service, laat het ons dan weten via klantenservice@kokenkoken.nl. We stellen je reactie zeer op prijs.

Al onze gegevens op een rij

Kokenkoken BV; Roermondseweg 28, 6081 NV, Haelen

Telefoonnummer: 085 - 0653 160

email: klantenservice@kokenkoken.nl
Btw nummer: NL 8516.99.327 B01
Kamer van Koophandel: 55416551
Bankrekeningnummer: ING 3252165
IBAN: NL74INGB0003252165
BIC: INGBNL2A